NOVOSTI

Croatia Airlines i Europcar sklopili ugovor o suradnji

Kako javlja domaći nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines i Europcar, jedna od vodećih rent-a-car kompanija u svijetu, sklopili su ugovor o suradnji za uslugu Fly&Drive, kojim se putnicima hrvatskoga nacionalnog avioprijevoznika omogućuje da na jednome mjestu objedine uslugu putovanja zrakoplovom i najma vozila.

<strong>Croatia Airlines i Europcar sklopili ugovor o suradnji</strong>

Početak suradnje obilježen je prošlog tjedna u tehničkom središtu Croatia Airlinesa u MZL Zagreb, a tom su prigodom uz zrakoplov Airbus bila parkirana i Ford vozila, koji je jedan od značajnijih partnera Uniline Mobilitya, odnosno Europcar Hrvatske.   

Ugovor o suradnji putnicima omogućuje kupnju zrakoplovne karte i unajmljivanje vozila u svim destinacijama Croatia Airlinesa i Europcara u svijetu i to u svega nekoliko jednostavnih koraka preko internetske stranice prijevoznika (LINK). Istodobno putnici imaju mogućnost prikupljati Miles & More nagradne milje, s obzirom da Croatia Airlines i Europcar sudjeluju u navedenom loyalty programu.

Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa, prigodom potpisivanja ugovora rekao je „Drago nam je što smo, ujedinjujući snage s Europcarom, proširili ponudu naših dodatnih usluga i nastavili s kontinuiranim podizanjem kvalitete cjelokupne usluge u zraku i na zemlji. Vjerujem da će mnogi putnici iskoristiti pogodnosti ove intermodalne prometne usluge, odnosno kombinaciju zračnoga i cestovnog prijevoza rent-a-car vozilima, koja na jednostavan i efikasan način Hrvatsku čini još dostupnijom, a njezine destinacije pristupačnijima.“

<strong>Croatia Airlines i Europcar sklopili ugovor o suradnji</strong>

Od 2010. godine franšiza Europcara za Hrvatsku u vlasništvu je društva koje posluje u sklopu Uniline grupe, vodeće destinacijske management kompanije u Hrvatskoj i regiji. Uniline Mobility tim od 66 djelatnika s više od 1100 automobila nove generacije, pruža vrhunsku 24/7 uslugu, u skladu sa visokim standardima branda Europcar u svim većim hrvatskim gradovima i važnijim zračnim lukama.

Dean Filipović, CEO Uniline Mobilitya, izjavio je „Suradnjom domaćeg avioprijevoznika Croatia Airlinesa i Europcara, najveće rent-a-car kompanije u Europskoj uniji, nastavljamo s kontinuiranim unaprjeđenjem i širenjem naših usluga. Potpisivanjem ovog ugovora one postaju dostupnije još širem krugu korisnika u više od 3800 ureda u preko 140 zemalja svijeta.“

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar