NOVOSTI

Condor vratio u prodaju liniju prema Rijeci

Njemački leisure avioprijevoznik, Condor, u ljetnom redu letenja sljedeće godine ipak planira prometovati na redovnoj sezonskoj liniji između Rijeke i Frankfurta.

Condor vratio u prodaju liniju prema Rijeci
Photo: Rijeka Airport

Njemački Condor sljedećeg ljeta ipak planira ponovno prometovati na redovnoj liniji između Rijeke i Frankfurta. Iako je prvotno, u planu za sljedeće ljeto, nije bilo, Condor je u posljednjoj reviziji vratio liniju između Frankfurta i Rijeke u prodaju.

Naime, u ljetnoj sezoni 2023. godine Condor je na istoj liniji prometovao jednom tjedno, subotom, u razdoblju od sredine svibnja do kraja rujna. Condor za sezonu 2024. godine trenutno planira gotovo isti red letenja. U prodaji je ponovno jedan let tjedno, također subotom, od 18. svibnja do 05. listopada 2024.

Chart by Visualizer

Između RIjeke i Frankfurta jednom tjedno, također subotom, u ljetnoj sezoni 2023. godine prometovala je i Lufthansa (u ljeto 2022. godine dva puta tjedno, srijeodm i subotom), kompanija još nije finalizirala svoj raspored za 2024. godinu, pa tek treba vidjeti hoće li najveći njemački avioprijevoznik povećati broj rotacija prema Zračnoj luci Rijeka.

Nakon niza najava o ukidanju brojnih linija prema Rijeci za sljedeću godinu, povratak linije Condora u prodaju je mala ali svakako pozitivna i važna vijest za riječku zračnu luku, kao i ona o uvođenju nove linije Ryanaira prema Beču o kojoj smo pisali prije nekoliko dana.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar