NOVOSTI

Brussels Airlines ima nove uniforme

Belgijski nacionalni avioprijevoznik, Brussels Airlines odlučio je osvježiti uniforme za svoje pilotsko, kabinsko i zemaljsko osoblje. Kako u svojoj objavi za medije navode, nove uniforme su izrađene od održivih materijala te odražavaju inkluzivnost.

Brussels Airlines ima nove uniforme
Photo: Brussels Airlines

Za osmišljavanje i izradu novih uniformi Brussels Airlines je odlučio povjerenje ukazati mladoj dizajnerici imena Gabrielle Szwarcenberg s Kraljevske akademije likovnih umjetnosti u Antwerpenu, ali i nekoliko drugih etabliranih belgijskih brendova kako bi avioprijevoznik istakao svoj belgijski identitet, tzv. Belgitude.

Što se tiče dizajna uniformi korištena je tamnoplava mornarska boja s detaljima u boji šampanjca. Sve boje i vizuali trebali bi istaknuti novi brending aviokompanije koji je Brussels Airlines predstavio u studenom 2021. godine.

Brussels Airlines ima nove uniforme
Photo: Brussels Airlines

Nove uniforme trebali bismo moći vidjeti na letovima Brussels Airlinesa već od 1. ožujka kada će ih nositi preko 2.600 članova pilotskog, kabinskog i zemaljskog osoblja.

Osim uniformi, belgijski nacionalni avioprijevoznik je ažurirao i pravila za zaposlenike, tako da je između ostaloga postao još jedan avioprijevoznik u nizu koji je odlučilo kako sada zaposlenici mogu isticati svoje tetovaže sve dok zadovoljavaju određene kriterije koji se odnose primjerice na poziciju, veličinu i sam prikaz tetovaže i onog što predstavlja.

1 komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar