NOVOSTI

Austrian Airlines najavio mogući poremećaj rasporeda letenja zbog štrajka pred sami Uskrs

Još jedan u nizu avioprijevoznika gdje su sindikati, konkretno sindikat Vida, najavili štrajk i poremećaj rasporeda letenja je Austrian Airlines. Dakle, još jedan najavljeni štrajk unutar Lufthansa grupacije.

Austrian Airlines najavio mogući poremećaj rasporeda letenja zbog štrajka pred sami Uskrs
Photo: Jan Rosolino

Štrajk bi trebao početi u četvrtak, 28. ožujka, u 12 sati te trajati također do 12 sati u petak, 29. ožujka. Dakle, radi se o štrajku koji bi trebao trajati 36 sati.

Kako javlja Austrian Airlines u svojoj službenoj objavi, aviokompanija poduzima sve kako bi se smanjio utjecaj na putnike.

Također, u aviokompaniji su naveli kako se već putnicima koje će štrajk moguće zahvatiti nudi mogućnost besplatnog otkazivanja ili promjene dana letenja unutar aviokompanija članica Lufthansa grupacije.

Vjerujemo kako su i u ovom slučaju razlozi za štrajk jednaki baš kao što je to nedavno bio slučaj i u Lufthansi, također dijelu Lufthansa grupacije. Više o tome pročitajte klikom na link.

Definitivno ova vijest nije dobra za putnike koji planiraju putovati u vrijeme pred sami Uskrs, no valja napomenuti kako i dalje postoji određena mogućnost da se u međuvremenu postigne dogovor predstavnika sindikata i aviokompanije Austrian Airlines te da do štrajka na kraju ne dođe.

U svakom slučaju ako planirate letjeti s aviokompanijom Austrian Airlines na navedene datume svakako se raspitajte i informirajte na službenoj web stranici avioprijevoznika na vrijeme i sretno!

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar