NOVOSTI

Air France u Zagrebu proslavio 90 godina poslovanja

Air France, ime koje je sinonim za eleganciju i izvrsnost u svijetu zrakoplovstva, s ponosom je obilježio 90. godišnjicu slaveći devet desetljeća nenadmašne usluge, inovacije i stila. Ovom značajnom prigodom zrakoplovni prijevoznik odao je počast svojoj bogatoj povijesti, neraskidivo povezanoj s evolucijom civilnog zrakoplovstva, potpuno posvećenoj sigurnosti i udobnosti svojih putnika.

Air France u Zagrebu proslavio 90 godina poslovanja

Ovu jedinstvenu obljetnicu i 90 godina elegancije, Air France je prigodno obilježio u Francuskom paviljonu, nazdravivši zajedno sa svojim najvažnijim partnerima godinama koje sijede. Alida Bubanko Ralić, Air France KLM voditeljica prodaje za Hrvatsku tom je prilikom rekla: izuzetno sam ponosna i sretna što ovu obljetnicu možemo obilježiti i proslaviti zajedno s našim najcjenjenijim kupcima i partnerima na ovako posebnoj lokaciji. Koristeći eleganciju najsuvremenije tehnologije, vidjeli smo kako se prošlost i budućnost spajaju na besprijekoran način, baš kao što smo to uvijek činili i činit ćemo i nadalje u Air France-u.’

Virtualna počast 90 godina elegancije

Kao dio proslave, Air France je predstavio jedinstvenu i zadivljujuću modnu reviju, modernu i održivu posvetu kultnim uniformama koje su stjuardese nosile u proteklih 90 godina. Za razliku od tradicionalnih modnih izložbi koje uključuju fizički transport odjeće na različite lokacije, Air France je odabrao vrhunski pristup — 3D modnu reviju koja donosi eleganciju prošlosti u sadašnjost.

Air France u Zagrebu proslavio 90 godina poslovanja

3D modna revija gledateljima je pružila očaravajuće putovanje kroz devet desetljeća povijesti Air France-a i prizivajući duh klasičnih modnih revija. Evolucija uniformi stjuardesa, ne odražava samo modne trendove koji se mijenjaju, već i posvećenost zrakoplovne kompanije kombiniranju stila s funkcionalnošću.

Isticanje kultne ostavštine

Kratki film prikazao je prvu uniformu koju su stjuardese Air France-a nosile 1946. godine, a koje je dizajnirala Georgette Renal, inspirirana prošlim vremenima i vojnim utjecajima. Vidljiva je transformacija u elegantniji, ženstveniji stil koji nam je donijelo odijelo Georgette de Treze iz 1951. godine. Revija se nastavlja uz kultne uniforme Christiana Diora i Balenciage, ne ostavljajući nikakvu sumnju u snažnu vezu između Air France-a i haute couture mode. Film bilježi duh desetljeća s odijelima poput Concorde haljine iz 1976. koju je dizajnirala modna kuća Jean Patou, Carvenove “Tropical” haljine iz 1978., ljetne haljine Louisa Ferauda iz 1987. te jedne od najpoznatijih Air France-ovih oniformi, haljine Frigate iz 1987. Najmodernija odijela revije su ljetno odijelo Nina Ricci iz 1997., te plava ljetna haljina Christian Lacroix-a iz 2005., koja je redefinirala uniforme Air Francea.

Air France u Zagrebu proslavio 90 godina poslovanja

Posluživanje sa stilom

Od elegantnih i klasičnih stilova s ​​početka 20. stoljeća do modernih, elegantnih dizajna današnjice, uniforme su uvijek utjelovljivale esenciju francuske elegancije i sofisticiranosti.

Sjajna povijest Air France-a utkana je u strukturu samog civilnog zrakoplovstva. Tvrtka je odigrala ključnu ulogu u unapređenju zrakoplovne tehnologije i operativne izvrsnosti. Tijekom godina, Air France je bio dosljedno posvećen sigurnosti putnika, udobnosti i pružanju vrhunskih usluga u zrakoplovu. Ova predanost učinila je Air France simbolom povjerenja, pouzdanosti i francuske elegancije u zrakoplovnoj industriji.

Pridružite se slavlju!

U sklopu proslave 90. obljetnice, Air France ne samo da oduševljava publiku svojom virtualnom modnom revijom, već se i upečatljivo predstavio u Galeries Lafayette u Parizu. Poznata robna kuća ugostila je ekskluzivnu izložbu Air France-a u znak sjećanja na 90 godina elegancije. Ova jedinstvena izložba povela je posjetitelje u svijet zrakoplovstva i stila, prikazujući predanost zrakoplovne kompanije luksuzu, modi i umjetnosti putovanja.

Air France poziva sve da se pridruže obilježavanju ove značajne obljetnice, poziva putnike i entuzijaste da istraže njegovo 90-godišnje putovanje elegancijom. Doživite glamur prošlosti i inovativnost sadašnjosti uz Air France koji se nastavlja uzdizati do novih visina u svijetu zrakoplovstva.

Za više informacija posjetite www.airfrance.com/90years.

3 komentara

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar

    • nekako sumnjam da hoce, sumnjam da im je ZAG bas tako zanimljiv pored svih silnih destinacija u Europi…

      • ja mislim da bi mogli, KLM je u banani zbog Amsterdama i oni sigurno nece povecavati, mogu eventualno smanjivati, pa onda unutar grupe nema druge nego povecati na francuskoj strani. Transaviu ne vidim u Zagrebu…