NOVOSTI

Ryanair ukida dvije linije prema Zagrebu

Irski niskotaifni avioprijevoznik, Ryanair, potvrdio je ukidanje dvije linija iz svoje zagrebačke baze – prema Brindisiju i Bratislavi.

Ryanair ukida dvije linije prema Zagrebu

Ryanair više neće prometovati na dvije linije iz Zagreba. Ovaj poznati avioprijevoznik ukida liniju prema Bratislavi, a uz nju ukida i redovnu liniju za talijanski Brindisi. Avioprijevoznik vrlo vjerojatno nije zadovoljan financijskim rezultatom na spomenutim linijama pa na istima obustavlja prometovanje, što je sasvim razumno i očekivano.

Ukidanjem ovih linija za očekivati je da će prijevoznik najaviti nove destinacije za sljedeći ljetni red letenja, što je već više puta i najavljeno od strane predstavnika kompanije. Destinacije prema kojima Ryanair ne leti iz Zagreba zimi, poput Podgorice ili Manchestera, najavljene su ponovno od travnja sljedeće godine, a na velikom broju linija najavljeno je povećanje tjednih rotacija čime će prijevoznik dodatno povećati broj sjedala prema i iz Međunarodne zračne luke Zagreb.

S obzirom na to da je ovogodišnji ljetni red letenja tek završio a sljedeći je još razmjerno daleko, prijevoznik će u tjednima i mjesecima ispred nas napraviti više operativnih promjena, pa je prosuđivanje ljetnog reda letenja za 2024. godinu sada još uvijek neozbiljno.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar