NOVOSTI

United objavio red letenja za 2025., New York – Dubrovnik svakodnevno!

Američki United Airlines danas je najavio ljetni red letenja za sljedeću godinu, u kojem će uvesti niz novih linija prema Europi. Jedina linija ovog prijevoznika prema Hrvatskoj, ona između New Yorka i Dubrovnika, zabilježit će značajno povećanje broja rotacija te će u prometu biti znatno duže nego ove i prethodnih godina!

United objavio red letenja za 2025., New York – Dubrovnik svakodnevno!
Photo: Croatian Aviation

Američki United najavio je ljetni red letenja za 2025. godinu u kojem će povećati broj tjednih rotacija između New Yorka i Dubrovnika, te prometovati na navedenoj liniji i van špice ljetne sezone!

Prvi let prema Dubrovniku sljedećeg ljeta planiran je za 01. svibnja, što je gotovo mjesec dana ranije u odnosu na ovu godinu. Za razliku od dosadašnja četiri leta tjedno, United će sljedećeg ljeta između Dubrovnika i New Yorka prometovati svakodnevno, čime se broj tjednih rotacija povećava s 4 na čak 7.

Pred početak ove sezone United je na liniji za Dubrovnik povećao kapacitet zamjenivši zrakoplove tipa B767-300 s većima, verzijom -400, a upravo su ti zrakoplovi planirani svakodnevno u Dubrovniku i sljedećeg ljeta.

Radi se o značajnom povećanju kapaciteta na ovoj liniji, što potvrđuje i njenu uspješnost, United će između dva grada iduće sezone ponuditi više od 70 tisuća sjedala!

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar