NOVOSTI

Zadar dočekao milijuntog putnika

Zadar je dočekao svog milijuntog avio putnika već 8. rujna ako je suditi po objavi Zračne luke Zadar. To bi značilo kako je Zadar ove godine milijunti putnik dočekan u zadarskoj zračnoj luci gotovo mjesec dana ranije u odnosu na prošlu godinu.

<strong>Zadar dočekao milijuntog putnika</strong>
Milijunti putnik 2023. – Zračna luka Zadar

Zračna luka Zadar kratkom prigodnom svečanošću obilježila je dolazak milijuntog putnika. Riječ je o sretnom putniku, budući da je za tu prigodu dobio i nagradu, koji je doputovao letom Ryanaira iz njemačkoga grada Memmingena. 

“Presretan sam nagradom. Često dolazim u Zadar. Nadam se da ću s obzirom na nagradu sada dolaziti i češće” – rekao je tom prigodom sretni putnik.

Nagradu, dvije povratne krate iz Zadra prema nekoj od 70-ak destinacija, uručio mu je direktor Zračne luke Zadar Josip Klišmanić.

“Zadovoljstvo nam je nagraditi baš ovakvog putnika kojemu će naša prigodna nagrada koristiti. Ove godine očekujemo oko 1.25 milijuna putnika što je 12 posto više u odnosu na prošlu godinu, a samo je u kolovozu ostvareno 295,000 putnika što ga čini najprometnijim mjesecom u povijesti Zračne luke Zadar” – rekao je direktor Klišmanić.

Podsjetimo se kako zahvaljujući prvenstveno Ryanairu, zadarska zračna luka također niže pozitivne rezultate. U kolovozu je u Zadru bilo 295.719 putnika, što je gotovo 10 tisuća putnika više u odnosu i na srpanj. Više o statistici pogledajte klikom na POVEZNICU.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar