NOVOSTI

Volotea uvodi novu liniju iz Splita

Španjolska niskotarifna aviokompanija, Volotea, u ljetnom redu letenja 2024. godine uvodi novu sezonsku liniju između Splita i Barija.

Volotea uvodi novu liniju iz Splita
Photo: Croatian Aviation

Španjolska Volotea pustila je u prodaju svoju 10. liniju iz splitske zračne luke. Radi se o liniji između talijanskog Barija i Splita koja će u prometu biti isključivo u špici ljetne sezone, od 05. srpnja do 30. kolovoza 2024. godine, dva puta tjedno, svakog ponedjeljka i petka.

Volotea u ljetnom redu letenja planira povezivati Split s ukupno 7 odredišta u Francuskoj (Bordeaux, Lille, Lyon, Marseille, Nantes, Strasbourg i Toulouse), dvije linije u Italiji (Bari i Napulj), te jednim odredištem u Grčkoj (Atena).

S obzirom na usku suradnju između Volotee i Eurowingsa, španjolski avioprijevoznik na svojim web stranicama nudi i direktne letove Eurowingsa prema odredištima u Njemačkoj.

Uz Split, Volotea u ljetnom redu letenja prometuje i prema Zračnoj luci Dubrovnik prema kojoj ima 7 redovnih sezonskih linija. Podsjećamo, u ljetnoj sezoni 2019. godine ovaj je niskotarifni avioprijevoznik povezivao Rijeku i Marseille, jednom tjedno, srijedom, u razdoblju od 05. lipnja do 02. listopada 2019. godine, no ista je prometovala samo jednu sezonu te je zatim ukinuta.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar