NOVOSTI

Uspješne hrvatske tvrtke zajedno do snažnijeg i kvalitetnijeg turističkog proizvoda

Croatia Airlines, hrvatski nacionalni avioprijevoznik, i Carwiz International, najbrže rastuća hrvatska franšizna rent-a-car tvrtka, jučer su potpisali Ugovor o proširenju poslovne suradnje kroz projekt FLY&DRIVE i to u cockpitu zrakoplova Airbus ispred hangara u tehničkom središtu Croatia Airlinesa u MZL Zagreb.

<strong>Uspješne hrvatske tvrtke zajedno do snažnijeg i kvalitetnijeg turističkog proizvoda</strong>
Photo: Croatia Airlines

Tom prigodom uz zrakoplov je bilo parkirano i pet brendiranih osobnih vozila Suzuki Switf koje Carwiz International, uz projekt FLY&DRIVE, daje na raspolaganje operativnim službama Croatia Airlinesa u zračnim lukama u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku.

FLY&DRIVE zajednička je usluga Croatia Airlinesa i Carwiz Internationala u sklopu koje putnici koji koriste usluge oba prijevoznika, putem posebno kreiranog koda, ostvaruju 15% popusta na aviokarte kao i na usluge najma vozila. Uslugu je trenutno moguće realizirati na tržištima Italije, Grčke, Češke Republike, Rumunjske, Sjeverne Makedonije te Bosne i Hercegovine, a uskoro će biti dostupna i na tržištu Austrije.  

Projekt FLY&DRIVE počeo je sredinom prošle godine i u samo par mjeseci ostvario značajni rast rezervacija usluga prijevoza, osobito gostiju s inozemnih tržišta i to ponajviše onih s tradicionalnom sklonošću provođenja odmora u Hrvatskoj (Njemačka, Slovačka, Poljska, Češka i dr.), ali i onih više „zrakoplovnijih„ tržišta poput Skandinavije i Velike Britanije. Time ove dvije hrvatske kompanije, u skladu s najaktualnijim trendovima na tržištu, zajednički rade na razvoju izvoznog turističkog proizvoda i pritom odgovaraju na potražnju putnika inovacijama i dodatnim uslugama, te u konačnici pridonose rastu hrvatskoga gospodarstva u cjelini.

Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa, rekao je prigodom današnjeg potpisivanja ugovora:

  • Proširenje poslovne suradnje s Carwiz Internationalom nadogradnja je uspješnog zajedničkog projekta Fly&Drive kojim smo, koristeći sinergijske učinke, kreirali prepoznatljiv turistički proizvod i stvorili dodatnu tržišnu potražnju. Jedan od ključnih koraka za još veću dostupnost i prepoznatljivost proizvoda jest ciljana promocija i ovim ugovorom osnažujemo taj važan segment strateškog partnerstva, a istodobno omogućujemo još bolju mobilnost našim operativnim službama u tri najfrekventnije hrvatske zračne luke. Time Croatia Airlines kao nacionalni avioprijevoznik nastavlja potvrđivati svoju stratešku važnost i ulogu koju ima u razvoju hrvatskog turizma i gospodarstva u cjelini.

Uz projekt FLY&DRIVE, Carwiz International daje na raspolaganje 5 brendiranih osobnih vozila Suzuki Swift operativnim službama Croatia Airlinesa u zračnim lukama u Zagrebu, Splitu i Dubrovniku.

Krešimir Dobrilović, direktor Carwiz Internationala objašnjava kako ga nastavak ove suradnje posebno veseli.

Svelikim zadovoljstvom nastavljamo i proširujemo suradnju s našim strateškim partnerom Croatia Airlinesom u želji da zajedničkim klijentima osiguramo najbolje iskustvo putovanja uz stvaranje novih i trajnih iskustava. To su osnovne krilatice kojima se vodimo u poslovanju Carwiz Internationala, osluškujući potrebe tržišta i pravilno odgovarajući na njih, ne samo na domaćem tržištu, već i na svih 30-tak tržišta diljem svijeta na kojima Carwiz posluje. Mišljenja sam da uz ovakvu zajedničku suradnju stvaramo kvalitetan i jedinstven hrvatski turistički proizvod, koji jača pozicioniranje svih uključenih dionika na zahtjevnim tržištima Europe i svijeta“, poručuje Dobrilović.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar