NOVOSTI

Star Alliance putnički salon broj 1 u Sjevernoj Americi

Star Allianceov putnički salon u Los Angelesu proglašen je najboljim putničkim salonom u Sjevernoj Americi četvrtu godinu zaredom na dodjeli nagrada World Travel Awards 2023. Nagrada je objavljena na gala večeri održanoj na slikovitom otoku Saint Lucia 26. kolovoza.

Komentirajući pobjedu, glavni izvršni direktor Star Alliancea Theo Panagiotoulias izjavio je:

Mi u Star Allianceu želimo da putovanje zrakoplovom bude bez stresa i neometano. Putnički saloni imaju ključnu ulogu u poboljšanju iskustva u zračnim lukama, a naš salon u zračnoj luci Los Angeles (LAX) predvodnik je trenda vrhunskog iskustva otkako je otvoren. Presretni smo što je još jednom proglašen jednim od najboljih u našem sektoru. Zahvaljujem posvećenom timu koji održava naš salon na LAX-u u vrhunskoj formi od jutra do mraka, kao i našim prijevoznicima, članicama Star Alliancea, koji su s nama radili na tome da ovaj putnički salon ostvaruje dugogodišnje uspjehe.

Star Allianceov putnički salon u Los Angelesu jedan je od najboljih putničkih salona na svijetu i svake godine dosljedno osvaja prestižne nagrade u zrakoplovnoj industriji. Skytrax ga je nedavno, u lipnju ove godine, proglasio najboljim salonom zrakoplovnog saveza.

Uz vanjsku terasu s kaminom, vodenim zidom i panoramskim pogledom na Hollywood Hills, prostrani salon od 18.000 četvornih metara osvaja opuštenim kalifornijskim šarmom tijekom dana, a u sumrak se pretvara u energičan prostor. Za one koji vole uživati u miru prije leta, salon nudi brojne prostore za opuštanje, rad i objedovanje po želji.

World Travel Awards prepoznaje i slavi izvrsnost u svim ključnim sektorima industrije putovanja, turizma i ugostiteljstva. Osnovan je 1993. godine i prepoznat je kao jedan od najprestižnijih nagradnih programa u putovanju i turizmu.

O Star Alliance zrakoplovnoj alijansi

Star Alliance je vodeća globalna zrakoplovna alijansa, s najvećim brojem članica, dnevnih letova i destinacija.

Osnovana je 14. svibnja 1997. g. kao kao prva globalna alijansa zrakoplovnih kompanija, s ciljem da na najlakši način omogući povezivanje putnika s cijelim svijetom. Star Alliance je osnovana od strane sljedećih aviokompanija: Scandinavian Airlines, Thai Airways International, Air Canada, Lufthansa i United Airlines.

Članovi Star Alliancea su: Aegean Airlines, Air Canada, Air China, Air India, Air New Zealand, ANA, Asiana Airlines, Austrian, Avianca, Brussels Airlines, Copa Airlines, Croatia Airlines, EGYPTAIR, Ethiopian Airlines, EVA Air, LOT Polish Airlines, Lufthansa, Scandinavian Airlines, Shenzhen Airlines, Singapore Airlines, South African Airways, SWISS, TAP Air Portugal, THAI, Turkish Airlines i United.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar