NOVOSTI

Nove linije Air Baltica za Hrvatsku!

Air Baltic je danas i službeno najavio nove linije za sljedeću ljetnu sezonu. Među 18 novih linija ovog avioprijevoznika nalaze se i dvije prema Hrvatskoj.

<strong>Nove linije Air Baltica za Hrvatsku!</strong>
Photo: Air Baltic

Air Baltic, latvijski nacionalni avioprijevoznik koji u ljetnom redu letenja već prometuje na više linija prema hrvatskim zračnim lukama, najavio je danas gotovo 20 novih linija za ljetni red letenja sljedeće godine, a među njima se nalaze i dvije nove linije prema hrvatskim zračnim lukama.

Od 02. svibnja sljedeće godine, Air Baltic uvodi redovnu liniju između Tallinna i Dubrovnika, dva puta tjedno, svakog utorka i subote, a letovi su planirani sve do kraja rujna sljedeće godine.

Dan ranije, 01. svibnja 2023., Air Baltic će obaviti inauguracijski let na novoj liniji između Tallinna i Splita koja će u prometu također biti dva puta tjedno, ponedjeljkom i petkom, također do kraja rujna.

Uz ove dvije potpuno nove linije, Air Baltic i sljedećeg ljeta planira prometovati na sljedećim linijama:

  • Riga – Rijeka,
  • Riga – Split,
  • Riga – Dubrovnik, te
  • Vilnius – Dubrovnik.

Uvođenjem dvije nove linije iz Tallinna prema Dubrovniku i Splitu, Air Baltic bi sljedećeg ljeta trebao imati čak 6 redovnih linija prema tri hrvatske zračne luke. Ovaj avioprijevoznik u svojoj floti koristi isključivo zrakoplove tipa A220, kapaciteta 145 putnika, dok će na dvije nove linije iz Tallinna biti ponuđeno više od 24 tisuće dodatnih sjedala.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar