NOVOSTI

Krenuli domaći letovi Trade Aira, u prodaji karte za cijelu zimu

Kako smo ranije i najavili, od danas su u prometu dugoočekivani domaći PSO letovi Trade Aira, privatne hrvatske aviokompanije koja će u sljedećih nekoliko godina obavljati linijski zračni promet unutar Republike Hrvatske.

<strong>Krenuli domaći letovi Trade Aira, u prodaji karte za cijelu zimu</strong>
Photo: Grzegorz Krupa

Zrakoplov poljskog Sprint Aira poletio je jutors iz Osijeka za Pulu pa dalje prema Splitu, čime je nakon višemjesečne pauze ponovno obnovljen domaći zračni promet između hrvatskih zračnih luka.

Do kraja ovog mjeseca Trade Air će prometovati na sljedećim linijama:

  • Osijek – Zagreb – Osijek,
  • Osijek – Pula – Split – Pula – Osijek,
  • Osijek – Rijeka – Osijek,
  • Rijeka – Split – Dubrovnik – Split – Rijeka,
  • Osijek – Zadar – Osijek, te
  • Rijeka – Zadar – Rijeka.

Odlična je to prilika za sve one koji će putovati ovog mjeseca, pogotovo zbog akcije Hrvatske turističke zajednice “Mjesec hrvatkog turizma” u kojoj su brojni sadržaji dostupni po bitno povoljnijim cijenama.

Spomenute linije od izuzetne su važnosti za manje hrvatske zračne luke, poput Osijeka i Rijeke, ali i drugih, jer će se linije nastaviti i u zimskom redu letenja. Naime, Trade Air je jučer otvorio prodaju za sve letove na domaćim linijama za razdoblje od kraja listopada pa sve do kraja ožujka sljedeće godine.

Red letenja u zimskim mjesecima se razlikuje od ljetnog, a samo u razdoblju od ožujka do listopada prometuje linija Osijek – Zadar – Osijek te Rijeka – Zadar – Rijeka. O nelogičnosti samog programa pisali smo već više puta, pa nema smisla isto i ponavljati. Dodajmo još samo informaciju da će na linijama Trade Aira prometovati spomenuti poljski prijevoznik, Sprint Air, s zrakoplovom tipa Saab340, kapaciteta 34 putnika, što je popriličan iskorak u usporedbi s zrakoplom koji je ranije prometovao na ovim linijama.

Karte su u prodaji na službenoj stranici Trade Aira.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar