NOVOSTI

Lufthansa će letjeti prema zemlji Djeda Božićnjaka ove zime!

Povratkom toplijih dana te u iščekivanju špice ljetne sezone i gužvi u europskim, ali i hrvatskim zračnim lukama, Lufthansa je odlučila objaviti jednu osvježavajuću vijest, a to je da će kroz zimu 2024/2025 letjeti prema zemlji Djeda Božićnjaka.

Lufthansa će letjeti prema zemlji Djeda Božićnjaka ove zime!
Photo: Lufthansa

Svi koji su oduvijek željeli posjetiti Djeda Božićnjaka u njegovom “službenom” rodnom gradu sada imaju priliku to učiniti i izravnim letovima Lufthanse iz Frankfurta za Rovaniemi. Od 30. studenog 2024. njemački avioprijevoznik će po prvi put letjeti dva puta tjedno, utorkom i subotom, iz Frankfurta za Rovaniemi, glavni grad Laponije u sjevernoj Finskoj.

Inače, Rovaniemi se nalazi na Arktičkom krugu i okružen je netaknutom prirodom. Grad je idealno polazište za istraživanje prirodnih fenomena koji oduzimaju dah, poput polarne svjetlosti ili spektakularnih odmarališta za skijaško trčanje.

Dodavanjem Rovaniemija, Lufthansa nastavlja svoju uspješnu priču u Finskoj. Uz Helsinki, Oulu, Kittilä, Ivalou i Kuusamo, Rovaniemi je šesta finska destinacija za Lufthansu.

Budući da su linije iz Hrvatske prema Frankfurtu tradicionalno najučestalije kako na dnevnoj, tako i na tjednoj razini, ova bi vijest mogla razveseliti sve one koji će sada moći iz Hrvatske uz samo jedno presjedanje u Njemačkoj, odnosno Frankfurtu posjetiti zemlju Djeda Božićnjaka.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar