NOVOSTI

Hrvatski Telekom i Croatia Airlines proširili poslovnu suradnju

Hrvatski Telekom i Croatia Airlines potpisali su ugovor o proširenju i jačanju dugogodišnje poslovne suradnje, kojim su dogovorene zajedničke aktivnosti u sklopu programa Magenta Moments Hrvatskog telekoma. Ugovor su potpisali Diego Perez Tenessa De Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma i Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

<strong>Hrvatski Telekom i Croatia Airlines proširili poslovnu suradnju</strong>
Photo: Croatia Airlines

Uključivanjem Croatia Airlinesa u program Magenta Moments svim korisnicima usluga Hrvatskog telekoma, kao i drugih operatera, koji na svoj mobilni uređaj preuzmu aplikaciju Moj Telekom HR tijekom promidžbenih razdoblja, omogućit će se posebne pogodnosti na usluge nacionalnog avioprijevoznika kao što su popusti, korištenje vouchera i slično. O konkretnim pogodnostima i razdobljima u kojima se će se pogodnosti moći ostvariti članovi programa Magenta Moments bit će pravodobno obaviješteni preko aplikacije.

Drago nam je što smo s renomiranim partnerom kao što je Hrvatski telekom ojačali poslovnu suradnju, a osobito zbog toga što će naš zajednički proizvod povećati zadovoljstvo korisnika usluga. Sigurni smo da će korisnici prepoznati dodatnu vrijednost programa s pogodnostima na usluge Croatia Airlinesa, koje će im u sklopu ove suradnje biti na raspolaganju” – rekao je prigodom potpisivanja ugovora Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa.

“Magenta Moments je jedinstveni program koji korisnicima nudi brojne pogodnosti te, kako i samo ime kaže, priliku da svaki trenutak bude pamtljiv, a njihovo korisničko iskustvo pozitivnije, personaliziranije i digitalnije. Od predstavljanja krajem 2023. godine broj partnera programa kontinuirano raste te ih imamo više od 150, što je nadmašilo očekivanja, a razlog je u tome što i partneri i korisnici vide jasne prednosti i cijene pogodnosti koje program pruža svima. Kad govorimo o posebnim trenucima u kojima uživamo, putovanja su vrlo atraktivan i tražen dio Magenta Momentsa, a uključivanje Croatia Airlinesa tome će dodatno pridonijeti” –  izjavio je Diego Perez Tenessa De Block, direktor Odjela za ponudu mobilnih usluga Hrvatskog Telekoma.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar