NOVOSTI

easyJet pustio u prodaju novu liniju prema Zadru

Britanski niskotarifni avioprijevoznik, easyJet, u ljetnom redu letenja 2024. godine planira uvesti novu liniju između gradova Zadar (ZAD) i Toulouse (TLS).

easyJet pustio u prodaju novu liniju prema Zadru
Photo: Frank Schlattmann

Sukladno informacijama dostupnim na službenoj web stranici avioprijevoznika easyJet, najavljena linija između Zadra i Toulousea trebala bi biti u prometu od kraja lipnja do početka rujna sljedeće ljetne sezone 2024 i to s najvećim brojem letova upravo u srpnju i kolovozu, odnosno tijek same špice sezone.

Prvi let na relaciji Toulouse (TLS) – Zadar (ZAD) dostupan je za kupovinu karata u srijedu 26. lipnja 2024. godine, a posljednji najavljeni let na istoj relaciji dostupan je za kupovinu karata u nedjelju 1. rujna 2024. godine. Dakle, easyJet planira prometovati na relaciji Toulouse (TLS) – Zadar (ZAD) u razdoblju od 26. lipnja do 1. rujna 2024. godine.

Što se tiče tjednih rotacija, easyJet planira prometovati između Zadra i Toulousea 2 puta tjedno, srijedom i nedjeljom.

Podsjetimo se i kako je britanski niskotarifni avioprijevoznik prilično aktivan tijekom ljetne sezone u hrvatskim morskim zračnim lukama te je najavio određene linije u istom periodu i prema našim manje prometnim zračnim lukama poput Rijeke. Naime, prema Rijeci je ranije najavljena linija easyJeta na relaciji Basel (BSL) – Rijeka (RJK) o čemu možete više pročitati klikom na LINK.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar