NOVOSTI

Croatia Airlines za Black Friday nudi 30% popusta

Nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines pripremio je posebnu ponudu za tzv. Crni petak, odnosno Black Friday u sklopu koje je moguće ostvariti 30% popusta prigodom kupnje zrakoplovne karte za sve letove nacionalnog avioprijevoznika.

Croatia Airlines za Black Friday nudi 30% popusta

Posebna ponuda za kupovinu aviokarata traje od 24. do 30. studenoga 2023. godine, a odnosi se na putovanja s planiranim datumom polaska u razdoblju od 9. siječnja do 31. ožujka 2024. godine.

Akcijska prodaja za Black Friday, odnosno prigoda za kupnju povoljnijih aviokarata dostupna je na internetskim stranicama www.croatiaairlines.hr i aplikaciji Croatia Airlinesa.

Kako bi se ostvario Black Friday popust od 30% potrebno je navesti promo kod FLYDAY prigodom kupnje karte.

Naravno, popust se odnosi na samu cijenu aviokarte za sve letove nacionalnog avioprijevoznika Croatia Airlines, stoga se i dalje plaćaju pristojbe zračnih luka i ostale naknade u punom iznosu.

Također, popust je moguće ostvariti samo za letove koji se obavljaju zrakoplovima Croatia Airlinesa (OU operating flights) te se popust neće primijeniti ukoliko se odabrano putovanje obavlja u kombinaciji s drugim avioprijevoznicima.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar