NOVOSTI

Croatia Airlines pustila u prodaju karte na liniji Mostar – Zagreb

Hrvatski nacionalni avioprijevoznik, Croatia Airlines, član Star Alliance grupacije, u svibnju ove godine, nakon višegodišnje pauze, obnovit će promet na redovnoj liniji između Zagreba i Mostara. Karte su jučer puštene u prodaju a prvi let je najavljen za 03. svibanj ove godine.

Croatia Airlines pustila u prodaju karte na liniji Mostar – Zagreb
Photo: Mostar Airport

Croatia Airlines nakon višegodišnje pauze obnavlja liniju između Mostara i Zagreba. Mostar već dulje vrijeme nema redovnih linija, pa će putnicima prema i iz Mostara ovo biti praktički jedina linija s kojom će, osim do Zagreba, moći putovati dalje prema Europi i svijetu.

Linija će s prometom krenuti 03. svibnja ove godine i u prometu će biti tri puta tjedno, s polascima iz Zagreba srijedom, četvrtkom i nedjeljom. Srijedom će zrakoplovi iz Zagreba kretati prije podne, dok će četvrtkom i nedjeljom zrakoplovi iz Zagreba za Mostar polijetati u 23 sata, noćiti u Mostaru, te se sljedećeg jutra vraćati u zagrebačku zračnu luku.

Linija je sufinancirana od strane lokalnih vlasti u Bosni i Hercegovini, a na njoj će prometovati zrakoplovi tipa DashQ400 kapaciteta 76 sjedala. Podsjećamo, u 2018. godini kada je linija posljednji put bila u prometu, na njoj su zrakoplovi Croatia Airlinesa prometovali dva puta tjedno. Kako doznajemo, linija bi u prometu trebala biti kroz cijelu godinu, dakle i u predstojećem zimskom redu letenja.

Zračna luka Mostar drugo je odredište Croatia Airlinesa u Bosni i Hercegovini. Uz najavljenu liniju prema spomenutom gradu, nacionalni avioprijevoznik prometuje i na liniji između Sarajeva i Zagreba, trip report s te linije možete pročitati OVDJE.

Na liniji između Mostara i Zagreba cijene povratnih karata dostupne su od 119 eura, dok se karte u jednom smjeru mogu kupiti od 89 eura.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar