NOVOSTI

Croatia Airlines i turističke zajednice na predstavljanju u Oslu

Croatia Airlines, Hrvatska turistička zajednica, Turistička zajednica Splitsko – dalmatinske županije, Turistička zajednica grada Splita i turistička agencija Obzor putovanja jučer su u Oslu održali zajedničko predstavljanje norveškim poslovnim (B2B) novinarima i turističkim agentima.

<strong>Croatia Airlines i turističke zajednice na predstavljanju u Oslu</strong>

Na prezentaciji je predstavljen ljetni red letenja Croatia Airlinesa u 2023. godini u sklopu kojeg je planirano uvođenje nove sezonske linije Split – Oslo, kojom će hrvatski nacionalni avioprijevoznik putnicima ponuditi izravnu zračnu povezanost Norveške i Hrvatske tijekom ovogodišnje turističke sezone.

Izravni međunarodni letovi Oslo – Split planirani su nedjeljom, u razdoblju od 14. svibnja do 15. listopada 2023. godine, a povratne zrakoplovne karte putnicima su na raspolaganju po promotivnim cijanama već od 149 eura.

Croatia Airlines tijekom turističke sezone planira povezivati Hrvatsku s 22 međunarodna odredišta, odnosno 23 europske zračne luke, a zrakoplovi će pritom letjeti na 47 međunarodnih linija. Ukupno je planirano više od 17.000 letova, a u ponudi će biti više od 1,820.000 sjedala.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar