NOVOSTI

Croatia Airlines i Orvas potpisali ugovor o poslovnoj suradnji

Kako bi osigurali dodatnu vrijednost i još kvalitetniju ponudu putnicima i gostima koji odluče posjetiti Hrvatsku i njene destinacije, vodeća specijalizirana tvrtka za luksuzni smještaj i plovila Orvas d.o.o. i nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines u realizaciju nove turističke sezone kreću potpisivanjem ugovora o poslovnoj suradnji.

<strong>Croatia Airlines i Orvas potpisali ugovor o poslovnoj suradnji</strong>
Photo: Croatia Airlines

Ujedinjujući snage i prednosti svog poslovanja, obje kompanije vodile su se činjenicom da je Hrvatska zemlja koju sve više turista odabire kao najkvalitetniju destinaciju svog odmora.

Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa, prilikom potpisivanja Ugovora je naglasio: – Potrebe i očekivanja putnika u današnje vrijeme bilježe neke nove smjerove, a mi smo ih, svjesni okružja koje se doista brzo mijenja, odlučili pomno pratiti te pravovremeno ponuditi potrebna rješenja. Jedno od tih rješenja realizirat ćemo i ovom suradnjom. Konkretno, Croatia Airlines će klijentima ORVAS-a koji odaberu svoj boravak u Hrvatskoj provesti u vrhunskim vilama ili pak na brodovima odobriti promo kod za popust od 15 % na cijenu zrakoplovne karte, dok će ORVAS našim putnicima odobriti 15 % popusta na cijenu najma za sve brodove u floti i vile u vlasništvu. Na taj način nastojat ćemo, uz povoljniju cijenu za naše putnike, približiti ljepotu i ponudu lijepe naše gostima koji dolaze u Hrvatsku, otvarajući još šire vrata vrhunske i lako dostupne turističke destinacije.

Dario Guljelmović, direktor prodaje Orvasa je istaknuo:  – Orvas je iznimno počašćen što je nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines prepoznao visoku kvalitetu usluga koje pružamo u našim vilama i na brodovima za klijente koji nam dolaze iz cijelog svijeta. Kako naši klijenti često koriste usluge Croatia Airlinesa, ova suradnja je zapravo prirodan i očekivan razvoj događaja. Sinergija naše suradnje donosi mnoštvo pogodnosti i prednosti našim klijentima te igra bitnu ulogu u pozicioniranju i promociji Hrvatske kao nezaobilazne destinacije na putničkoj karti svijeta.

Potpisivanjem današnjeg ugovora stvorene su dodatne prednosti za goste koji svoj boravak u Hrvatskoj odluče provesti u vilama ili na brodu, no jednako tako i uvjeti za daljnji razvoj ovog dijela turizma koji, slijedeći svjetske trendove, bilježi sve veći rast, zaključuje se u priopćenju hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar