NOVOSTI

Croatia Airlines i Obzor putovanja pružaju podršku projektu Hrvatska turistička kartica

Croatia Airlines i Obzor putovanja, turistička agencija u vlasništvu hrvatskog nacionalnog avioprijevoznika, sudjeluju na 11. međunarodnom sajmu turizma Place2go, koji se od 18. do 20. siječnja održava u Zagrebu.

Croatia Airlines i Obzor putovanja pružaju podršku projektu Hrvatska turistička kartica
Photo: Croatia Airlines

Osim novosti u ovogodišnjem poslovanju, Croatia Airlines i Obzor putovanja na sajmu predstavljaju zajednički turistički proizvod namijenjen domaćim turistima, a riječ je o posebnim paket aranžmanima kojima se približavaju domaća odredišta i visokokategorizirani hoteli u razdoblju niske sezonalnosti.

Time se pruža izravna podrška projektu Vlade Republike Hrvatske i Ministarstva turizma i sporta, Hrvatska turistička kartica, čiji je cilj povećanje potrošnje hrvatskih građana u ugostiteljstvu i turizmu na području cijele Hrvatske tokom cijele godine. Popusti i pogodnosti koje mogu ostvariti nositelji Hrvatske turističke kartice sežu do 50%, a sve informacije i ponude mogu se pronaći na web stranici https://www.hrvatskaturistickakartica.hr .

Kao dionici hrvatskog turizma, Croatia Airlines i Obzor putovanja aktivni su u navedenom projektu od njegovog pokretanja i u tom su kontekstu kreirani paket aranžmani koji se naslanjaju na letove Croatia Airlinesa unutar Hrvatske, a domaćim korisnicima su dostupni po povoljnijim cijenama koje uključuju let zrakoplovom, 2-3 noćenja u hotelima i zemaljski transfer.

Izravna kupnja navedenih aranžmana ove je godine moguća na štandu tijekom održavanja sajma Place2go u zagrebačkoj Areni, a Croatia Airlines posjetiteljima sajma nudi popust od 35 posto na mrežu svojih međunarodnih letova.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar