NOVOSTI

Croatia Airlines i Fast Review sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji

Kako donose u priopćenju za medije, domaća platforma za upravljanje recenzijama Fast Review i nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines danas su potpisali ugovor o poslovnoj suradnji.

Croatia Airlines i Fast Review sklopili su ugovor o poslovnoj suradnji
Photo: Croatia Airlines

Prateći industriju i relevantna istraživanja, u nacionalnom avioprijevozniku Croatia Airlines svjesni su činjenice da 79% kupaca vjeruje online recenzijama koliko i osobnoj preporuci, dok 9 od 10 kupaca pročita recenzije prije kupnje nekog proizvoda ili usluge. Upravo zato, dodatnu vrijednost vide u suradnji s platformom nastalom iz stvarne potrebe, čijim korištenjem korisnik može u kratkom vremenu, i dok su dojmovi još svježi, pristupati raznim sadržajima te ostaviti recenziju za manje od 10 sekundi, dijeleći s drugima svoje dojmove o konkretnoj usluzi ili proizvodu.

Prilikom potpisivanja Ugovora, Slaven Žabo, direktor komercijalnih poslova Croatia Airlinesa naglasio je: “U vrijeme kada svakodnevno svjedočimo uvođenju novih digitalnih rješenja, ali i sve većoj digitalnoj pismenosti naših putnika, ne možemo ne sudjelovati u priči koja se svake sekunde stvara u online prostorima, priči koja govori i uvijek može govoriti i o nama. Upravo zato, a svjesni snage online recenzija, sretni smo što smo u Fast Reviewu pronašli pravog partnera, koji svojim pogledom unaprijed i inovativnošću, zajedno s nama može na jednostavan način pratiti mišljenja naših putnika te nam tako pomoći da našu uslugu učinimo još kvalitetnijom, nastojeći još više ispuniti očekivanja koja naši kupci s pravom imaju.

Petar Aračić, osnivač Fast Reviewa, tom je prigodom istaknuo: “Ponosni smo što Fast Review može podržati Croatia Airlines u njihovim naporima da budu još bliže svojim putnicima i kontinuirano poboljšavaju svoju uslugu. Ova suradnja predstavlja korak naprijed u digitalnom dobu, gdje je brza povratna informacija ključna u oblikovanju korisničkog iskustva. U suradnji s nacionalnim avioprijevoznikom želimo omogućiti putnicima da u realnom vremenu ocjenjuju njihove usluge, pridonoseći tako stvaranju kvalitetnijeg domaćeg proizvoda. A, najznačajniji hrvatski proizvod jest turizam, gdje Crotia Airlines zauzima iznimno važnu ulogu.

Inače, Fast Review je online platforma koja korisnicima omogućava ocjenjivanje pružatelja raznih usluga u stvarnom vremenu. Nastao je prije više od 5 godina kao ideja, dok je prva verzija softvera lansirana prije 3 godine. Globalno na platformi radi preko 70 ljudi te na hrvatskom tržištu surađuju i s raznim domaćim tvrtkama koje usluge nude unutar sektora turzima, a od 18. prosinca surađuju i s Croatia Airlinesom.

1 komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar

  • Croatia Airlines je u korak s digitalnim trendovima sklopila ugovor o suradnji s Fast Review, platformom za upravljanje recenzijama, čime će omogućiti putnicima da u realnom vremenu dijele svoje dojmove i pridonesu poboljšanju usluge, što predstavlja ključni korak naprijed u digitalizaciji korisničkog iskustva u hrvatskom turizmu.