NOVOSTI

Air Transat najavio 3 leta tjedno između Zagreba i Toronta

Air Transat, kanadski leisure avioprijevoznik, u ljetnom redu letenja sljedeće godine planira povezivati Zagreb i Toronto tri puta tjedno.

<strong>Air Transat najavio 3 leta tjedno između Zagreba i Toronta</strong>

Kanadski Air Transat, koji je još 2016. godine uveo redovnu sezonsku liniju između Toronta i Zagreba, u ljetnom redu letenja sljedeće godine planira povezivati dva grada tri puta tjedno, što je jedan let tjedno više u odnosu na red letenja ove godine.

Time se kanadski avioprijevoznik vraća na isti broj tjednih letova kakav je i bio prije izbijanja globalne pandemije, no u usporedbi s ovom godinom, letovi su planirani u nešto kraćem periodu, od kraja lipnja do kraja rujna, dok su ove godine letovi bili dostupni od svibnja do kraja listopada.

Ostaje za vidjeti hoće li prijevoznik reagirati te dodatno najaviti letove i u pred odnosno posezoni, za to svakako ima još dovoljno vremena. Na liniji su, baš kao i do sada, najavljeni širokotrupni zrakoplovi tipa A330-200.

Linija Air Transata između Toronta i Zagreba bila je jedina redovna prekooceanska linija za zagrebačku zračnu luku u ovogodišnjem ljetnom redu letenja.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar