NOVOSTI

Air France povećava broj letova za Dubrovnik

Francuski nacionalni avioprijevoznik, član SkyTeam alijanse, u ljetnom redu letenja 2024. godine povećava broj letova na liniji između Pariza i Dubrovnika.

Air France povećava broj letova za Dubrovnik
Photo: Croatian Aviation

Nakon niza najava drugih avioprijevoznika o povećanju broja letova ili kapaciteta prema Dubrovniku, Air France je u prodaju pustio dodatne letove prema Zračnoj luci Dubrovnik za ljetnu sezonu 2024.

Baš kao i prethodnih godina, Air France će svoju sezonsku liniju između Pariza i Dubrovnika obnoviti krajem travnja, a u vrijeme praznika u Francuskoj (između 01. i 08. svibnja), ponudit će dva leta tjedno između dva grada.

Od početka srpnja do početka rujna, Air France će povećati broj tjednih rotacija između Dubrovnika i Pariza u odnosu na ljetni red letenja 2023. godine.

Naime, u špici ljetne sezone Air France će između dva grada prometovati 13 puta tjedno (dva leta dnevno osim srijedom), što je povećanje od dva leta tjedno u odnosu na prošlo ljeto. Na liniji su u špici sezone najavljeni zrakoplovi tipa E90, a uz povećanje broja tjednih letova, ovaj će prijevoznik ponuditi više sjedala prema Dubrovniku nego u 2023. godini.

Nakon završetka sezone, Air France će ponovno, kao i prethodnih godina, zadržati jedan let tjedno do kraja ljetnog reda letenja.

Grupacija Air France-KLM u ljetnoj sezoni 2024. tako će ponuditi veći kapacitet prema Dubrovniku (podsjećamo, KLM uvodi dva dodatna leta petkom i subotom) odnosno ukupno 4 rotacije tjedno više u odnosu na ljeto 2023. godine.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar