NOVOSTI

Ryanair odgodio početak prometovanja na linijama iz Rijeke

Irski prijevoznik, Ryanair, prvotno je u prodaju pustio karte na svoje četiri linije iz Rijeke od samog početka ljetnog reda letenja, odnosno kraja ožujka. Kompanija je napravila promjene te otkazala letove ranije stavljene u prodaju.

<strong>Ryanair odgodio početak prometovanja na linijama iz Rijeke</strong>

Irski Ryanair svoje četiri sezonske linije iz Rijeke ipak neće pokrenuti na samom početku ljetnog reda letenja, odnosno na kraju ožujka.

Unatoč prvotnom planu, početak prometovanja na tri međunarodne linije odgođen je do lipnja, dok se na novoj liniji između Rijeke i Milana prvi let odgađa sve do srpnja:

  • Rijeka – Brussels Charleroi: od 03. lipnja,
  • Rijeka – Milano Bergamo: od 03. srpnja,
  • Rijeka – Stockholm Arlanda: od 01. lipnja,
  • Rijeka – London Stansted: od 01. lipnja

Prijevoznik je ranije sve četiri linije stavio u prodaju praktički od prvog dana ljetnog reda letenja, odnosno 26. ožujka, no sada su svi letovi u razdoblju od kraja ožujka do početka lipnja otkazani, te će Ryanair na Krk po prvi puta u predstojećem ljetnom redu letenja sletjeti tek na početku lipnja.

Ovakav potez drastično će utjecati na brojke putnika u riječkoj zračnoj luci s obzirom na to da Ryanair na svakom letu nudi više od 180 sjedala u jednom smjeru. Razlog otkazivanja nije poznat, a Ryanair za medije ne komentira negativne poteze.

Upravo je Zračna luka Rijeka ostala zakinuta ovakvim potezom prijevoznika za više od 20 tisuća sjedala koja su do jučer bila u prodaji i dostupna putnicima za booking.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar