NOVOSTI

Nova lokacija za plaćanje parkinga i samoposlužne blagajne u zagrebačkoj zračnoj luci

Zračna luka Franjo Tuđman napravila je određene zahvate i nadogradnje kojima želi doprinijeti boljem putničkom iskustvu. Nadogradnje se u prvom redu ogledaju kroz novu lokaciju za plaćanje parkinga te samoposlužne blagajne u Duty Free trgovini.

Nova lokacija za plaćanje parkinga i samoposlužne blagajne u zagrebačkoj zračnoj luci
Photo: Zračna luka Franjo Tuđman

Nova lokacija za plaćanje parkiranja u Kiss & Fly zoni

Od sada je dostupna nova, dodatna lokacija za plaćanje parkiranja u Kiss & Fly zoni. Smještena odmah pored izlaznih rampi iz ove zone, nova lokacija omogućuje bržu i jednostavniju proceduru plaćanja parkiranja. Putnicima se na ovaj način želi omogućiti lakši ulaz u Kiss & Fly zonu, iskrcaj putnika te izlazak iz Kiss & Fly zone. Upute i cijene dostupne su na licu mjesta u zagrebačkoj zračnoj luci, a dodatne informacije mogu se pronaći online na poveznici.

Samoposlužne blagajne u Duty Free trgovini

Uz novu lokaciju za plaćanje parkiranja, u Aelia Duty Free trgovini sada su dostupne i samoposlužne blagajne. Ove blagajne žele omogućiti bržu i lakšu kupnju – putnici skeniraju svoju avionsku kartu, koriste karticu za plaćanje i po završetku plaćanja nastavljaju svoje putovanje. Samoposlužne blagajne prihvaćaju isključivo kartična plaćanja, dok loyalty kartice nisu prihvaćene. Namijenjene su EU putnicima te Non-EU putnicima koji su u transferu preko EU do svoje konačne destinacije.

Zračna luka Franjo Tuđman ovakvim aktivnostima nastoji unaprijediti iskustvo putovanja te stoga ovakvi noviteti imaju za cilj učiniti putovanje ugodnijim i efikasnijim.