NOVOSTI

KLM povećao broj letova prema Splitu

Nizozemski nacionalni avioprijevoznik, KLM Royal Dutch Airlines, od ovog tjedna prometuje svakodnevno na redovnoj liniji između Amsterdama i Splita.

KLM povećao broj letova prema Splitu

KLM od ponedjeljka, 20. veljače, prometuje svakodnevno na redovnoj liniji između Amsterdama i Splita. Podsjećamo, krajem prošlogodišnjeg ljetnog reda letenja nizozemski je prijevoznik odlučio uvesti redovne letove prema Splitu i zimi, pa je tako od studenog do sredine veljače na ovoj liniji prometovao 5 puta tjedno, svakog dana osim utorka i četvrtka.

Linija se pokazala uspješnom čak i u zimskim mjesecima, a od ovog ponedjeljka, ista prometuje svakodnevno. Na liniji KLM koristi nove zrakoplove tipa E295 kapaciteta 132 sjedala, a na njoj za matičnu kompaniju prometuje KLM Cityhopper.

Kako smo ranije i najavili, s početkom ljetnog reda letenja (26. ožujka), linija će nastaviti prometovati svakodnevno, a karte su u prodaji na službenoj stranici prijevoznika. Jedina razlika je to što će od kraja sljedećeg mjeseca na liniji prometovati i veći zrakoplovi samog KLM-a, tipa Boeing B737-700 i B737-800.

Drugi prijevoznik iz grupacije, Air France, povećava kapacitet prema Splitu te liniju između Pariza i Splita uvodi krajem travnja te operacije produžuje sve do kraja listopada. Prethodnih godina ova je linija bila u prometu isključivo u razdoblju od početka srpnja do kraja kolovoza.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar