NOVOSTI

Air France uvodi novu liniju iz Pariza za Abu Dhabi

Air France nastavlja sa širenjem svojih ruta na dugim relacijama.

Air France uvodi novu liniju iz Pariza za Abu Dhabi

Od 29. listopada 2023. francuski avioprijevoznik počet će letjeti na relaciji Pariz-Charles de Gaulle – Abu Dhabi. Dnevnu uslugu obavljat će Airbusom A350-900 opremljenim s 324 sjedala (34 u poslovnoj, 24 u premium ekonomskoj i 266 u ekonomskoj).

Duljina trajanja letova:

AF638: Polazak s Paris-Charles de Gaulle-a u 21:15, dolazak u Abu Dhabi at 06:45 sljedeći dan

AF639: Polazak iz Abu Dhabi-a u 08:45, dolazak u Paris-Charles de Gaulle at 13:15

S obzirom na red letenja Air Francea u zimskom redu letenja prema Zagrebu, putnici iz glavnog grada Hrvatske moći će ostvariti konekcije na ovu novu liniju.

Abu Dhabi: Zemlja bisera

Abu Dhabi je glavni grad Ujedinjenih Arapskih Emirata. To je živahni grad koji je i povijesni i moderan. Velika džamija šeika Zayeda, tvrđava Qasr Al Hosn i Louvre Abu Dhabi, koji je svečano otvoreni 2017., a dizajnirao ga je Jean Nouvel, živopisni su primjeri umjetničke i arhitektonske baštine ove izuzetno lijepe metropole.

Ove će zime, uz Abu Dhabi, Air France također letjeti za sljedeća bliskoistočna odredišta: Beirut (Libanon), Dubai (Ujedinjeni Arapski Emirati), Kairo (Egipat) i Tel Aviv (Izrael), s ukupno do 49 letova tjedno .

Detaljna vremena letova, dana i cijena karata možete pronaći na airfrance.hr. Ovdje navedeno vrijeme letenja podložno je promjenama i čeka se potrebno odobrenje lokalnih državnih službi.

Prije putovanja, Air France poziva svoje putnike da provjere ograničenja putovanja i dokumente potrebne po dolasku na odredište. Za više informacija posjetite: airfrance.traveldoc.aero.

O Air France-u

Od 1933. Air France predstavlja i ističe Francusku diljem svijeta. S aktivnostima orijentiranim na prijevoz putnika, tereta i održavanje zrakoplova, Air France je vodeći europski zrakoplovni prijevoznik. Njegovu radnu snagu čini više od 38.000 zaposlenika koji su svakodnevno posvećeni pružanju jedinstvenog putničkog iskustva svakom putniku.

Air France, KLM Royal Dutch Airlines i Transavia čine Air France-KLM grupu. Grupa se oslanja na svoja moćna središta u Paris-Charles de Gaulleu i Amsterdam-Schipholu kako bi ponudila široku međunarodnu mrežu. Flying Blue program za putnike koji često putuju ima više od 17 milijuna članova. Air France i KLM dio su alijanse SkyTeam-a, zajedno s drugih 18 zrakoplovnih kompanija članica.

Air France si je postavio ambiciozne ciljeve održivog razvoja, radi na smanjenju i podržava projekte koji apsorbiraju i pohranjuju ugljik iz atmosfere u prirodne ponore ugljika. Kao dio programa Air France ACT, kompanija se obvezala smanjiti emisije CO2 po putniku-km za 30% u odnosu na 2019., što znači -12% apsolutne emisije CO2. Ovu ambiciju podupiru velika ulaganja u obnovu flote s novom generacijom zrakoplova s ​​učinkovitijom potrošnjom goriva, razvoj korištenja održivijih zrakoplovnih goriva ili upotrebe eko-pilotiranja.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar