NOVOSTI

Lufthansa Grupa nagrađena “Najboljom aplikacijom za zrakoplovne prijevoznike 2024.”

Lufthansa grupacija nagrađena je nagradom za najbolju svjetsku zrakoplovnu aplikaciju 2024. na World Aviation Festival (WAF).

Lufthansa Grupa nagrađena “Najboljom aplikacijom za zrakoplovne prijevoznike 2024.”
Photo: Lufthansa

Aplikaciju Lufthansa Group prethodno su ocjenjivali kupci i nominirali je za finalni krug. Žiri stručnjaka usporedio je četiri nominirana kandidata u natjecanju “Battle of the Airline Apps” i ocijenio aplikaciju Lufthansa Group najboljom među najvećim igračima u industriji. Lufthansin proizvod bio je najbolji u usporedbi s aplikacijama Emiratesa, Qatar Airwaysa i Air Indije.

Dieter Vranckx, član Izvršnog odbora Lufthansa Group, Global Markets & Commercial Airlines Hubs, kaže: „Aplikacija Lufthansa Group stavlja naše klijente u središte i pruža im usluge prilagođene korisnicima, transparentne informacije i podršku tijekom cijelog putovanja. Ponosan sam na cijeli tim zbog velikog napretka koji smo napravili posljednjih godina. Nagrada za aplikaciju Lufthansa Group potiče nas da nastavimo razvijati naše digitalne usluge za Lufthansu, Austrian Airlines, SWISS i Brussels Airlines.”

Oliver Schmitt, voditelj digitalnih korisničkih rješenja i generalni direktor Digital Hangar GmbH, kaže: „Iskustvo digitalnog putovanja naših gostiju sve je više određeno njihovim mobilnim uređajima. Aplikacija igra sve veću ulogu kao suputnik. Posljednjih godina radili smo posebno na ponudi usluga, posebice u slučaju nepravilnosti, na pojednostavljenjima i boljem informiranju naših gostiju te kreirali brojne pogodnosti za česte putnike.”

Svjetski zrakoplovni festival vodeća je globalna konferencija za međunarodnu zrakoplovnu industriju, s fokusom na tehnologiju, iskustvo putnika, digitalizaciju i održivost u zrakoplovstvu.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar