NOVOSTI

Airbus A321neo Lufthanse polijeće na jesen s posebnim dizajnom “pomažućih ruku”

Prije točno 25 godina, zaposlenici Lufthansa grupe u Frankfurtu osnovali su humanitarnu organizaciju naziva Help Alliance. U čast ove obljetnice, najveća europska zrakoplovna kompanija šalje snažnu poruku podrške diljem kontinenta i to kao Airbus A321neo s natpisom “Help Alliance” i brojnim šarenim “pomažućim rukama” koje će letjeti na europskim linijama Lufthanse od ove jeseni.

Airbus A321neo Lufthanse polijeće na jesen s posebnim dizajnom “pomažućih ruku”
Photo: Lufthansa grupa

Ovaj zrakoplov, ukrašen oznakama Help Alliance, odaje priznanje svim ljudima koji su se tijekom proteklih 25 godina iznimno posvetili radu ove organizacije i prikupljanju donacija. Oni koji žele, mogu simbolično ostaviti otisak svoje ruke na zrakoplovu. Ukupno ima prostora za 300 otisaka ruku, a oni se mogu kupiti na web stranici helpalliance.org. Prikupljeni novac koristit će se za nabavku školskih knjiga i obroka za djecu u Africi i Indiji.

Vivian Spohr, pokroviteljica organizacije Help Alliance, izjavila je:

„Ponosna sam i zahvalna što Lufthansa na 25. obljetnicu Help Alliance šalje snažnu i vrlo vidljivu poruku. Ova organizacija ne bi postojala bez ljudi koji se brinu za one kojima je potrebna podrška – bilo aktivnim sudjelovanjem u projektima diljem svijeta ili kao donatori. “Pomažuće ruke” na zrakoplovu su priznanje za njihov veliki rad. Svaka donacija pomaže djeci diljem svijeta da imaju bolju budućnost. S help alliance preuzimamo odgovornost – u prošlosti i budućnosti, jer još uvijek imamo puno posla pred nama.“

O organizaciji Help Alliance:

Help Alliance je osnovana 1999. godine od strane predanih zaposlenika Lufthansa grupe kako bi se objedinio angažman mnogih pojedinaca. Do danas se organizacija razvila u pokretačku snagu i središnji stup društvene odgovornosti cijele Lufthansa grupe. S fokusom na obrazovanje, obuku i zapošljavanje, Help Alliance trenutno sudjeluje u više od 60 projekata u 29 zemalja, surađujući s lokalnim partnerima i koristeći snage Lufthansa grupe kako bi stvorila bolju budućnost za djecu, mlade i mlade odrasle osobe.

Dodaj komentar

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar