NOVOSTI

Ryanair u prodaju pustio dodatne letove iz Zagreba

Irski Ryanair u posljednjih je nekoliko dana pustio u prodaju karte na dodatnim letovima iz Zagreba za sljedeću ljetnu sezonu.

Ryanair u prodaju pustio dodatne letove iz Zagreba

Ryanair će sljedećeg ljeta povećati broj rotacija na postojećim linijama iz Zagreba, pri čemu tek treba vidjeti hoće li biti najava novih linija, što za ovog prijevoznika ne bi trebao biti problem, s obzirom na to da, od kada je otvorio bazu u Zagrebu, svake godine otvara nove linije iz zagrebačke zračne luke.

Ono što je trenutno vidljivo u rezervacijskom sistemu Ryanaira jest povećanje broja rotacija na određenim linijama. Za primjer, zrakoplovi ovog prijevoznika prema Malti su ovog ljeta prometovali svakodnevno, dok je za predstojeći zimski red letenja planirano 5 tjednih rotacija na ovoj liniji. Međutim, već za sljedeću ljetnu sezonu, Ryanair planira povećati broj tjednih rotacija sa 7 na čak 10, pri čemu će svakog ponedjeljka, četvrtka i petka na navedenoj liniji biti dostupna dva leta dnevno.

Dobar primjer i linija za Brussels Charleroi koja također trenutno prometuje svakodnevno prema Zagrebu. Za zimu su planirana četiri leta tjedno, a za sljedeće ljeto je već sada najavljeno povećanje. Uz svakodnevne letove, srijedom i nedjeljom Ryanairovi će zrakoplovi između Zagreba i Brusselsa prometovati dva puta dnevno te tako broj tjednih rotacija povećati s 7 na čak 9.

Naravno, sve trenutne promjene treba uzeti s dozom rezerve s obzirom na to da je ljetni red letenja sljedeće godine još daleko, no ne dođe li do velikih poremećaja na tržištu, nema sumnje da će Ryanair ići u širenje svoje zagrebačke baze, što povećanjem broja letova na postojećim linijama, a zatim i otvaranjem novih!

6 komentara

Pritisnite ovdje da bi ostavili komentar